Logo support@cetatenie.md

Aflați etapa obținerii cetățeniei

Obținerea cetățeniei implică un proces destul de complex și lung, care ar trebui tratat cu înțelegere și răbdare. Dar compania noastră este pregătită să vă ușureze așteptările și să vă ofere asistență în investigarea gradului de luare în considerare a documentelor dvs. Puteți observa cu ușurință nivelurile de examinare a propriului caz după ce au fost depuse toate lucrările. Acestia folosesc acest serviciu pentru a afla în prealabil despre eliberarea propriei comenzi.

Pentru a afla nivelul de analiză a poziției, veți avea nevoie de:

  • Pașaport intern (buletin);

  • Procură autentică pentru un avocat al firmei noastre.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta consultanții noștri care vor găsi răspunsuri la orice subiect. Angajăm avocați profesioniști, care sunt întotdeauna gata să vă ajute în orice moment al zilei sau al nopții.

În ciuda faptului că obținerea uneia sau alteia cetățenii este un proces îndelungat, nu ar trebui sa vă puneți visul într-o cutie îndepărtată. Împreuna cu compania Cetatenie.md, veți primi pachetul necesar de documente în cel mai scurt timp posibil, iar ulterior cetățenia și pașaportul român în sine. În tot timpul muncii noastre, am făcut fericiți foarte mulți clienți. Faceți acest pas și cu siguranță nu veți regreta. Cu noi veți fi în siguranță din start până la sfârșit!

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”