Logo cetatenie.md@gmail.com

Asigurare medicală în România

Compania noastră Cetatenie.md este încântată să ofere o gamă larga de asistență juridică, realizănd visele cele mai prețioase ale clienților noștri. Unul dintre aceste ajutoare este obținerea unei asigurări medicale pentru România.

NCCR al României este o autoritate executivă care funcționează în interesele sociale și naționale ale statului. Această reprezentantă este considerată principalul organ legislativ care garantează performanță maximă a sistemului de asigurări medicale pentru rezidenții României.

Pentru a aproba asigurarea medicală în România, aveți nevoie de:

  • Certificat de naștere reemis;

  • Buletin românesc;

  • Pașaport românesc;

  • Procura pentru avocatul nostru de la compania Cetatenie.md.

Echipa noastră ar dori să vă familiarizeze cu o listă a greșelilor tipice care se fac la înregistrarea asigurărilor în România. Fiți atenți la ele și încearcați să mergeți în locuri de încredere care garantează calitate și siguranță.

  • Polița de asigurare nu trebuie să includă constrângere de vârstă;

  • Acordați atenție datei de expirare a asigurării. Perioada de timp trebuie să fie din prima până în ultima zi de aflare în statul roman.

Contactând Cetatenie.md, puteți fi sigur că beneficiați de asistență profesională și legală. Există mii de clienți multumiți în spatele nostru, faceți și dumneavoastră alegerea corectă!

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”