Logo

Despre noi

Întrebările privind obținerea cetățeniei străine se decid pe baza actelor legislative, normelor, legilor privind cetățenia statului, cetățeanul căruia ați decis să deveniți. Echipa de avocați cu experiență și manageri de la compania Catatenie.md vă propune ajutor juridic profesional și asistență la fiecare etapă a obținerii cetățeniei României, Moldovei și Rusiei. La noi dumneavoastră puteți beneficia nu numai de consultații calificate, dar de asemenea puteți profita de o colaborare avantajoasă, construită pe condiții favorabile și în conformitate cu toate legile, inclusiv confidențialitatea datelor dumneavoastră personale.

Noi conștientizăm importanța abordării individuale față de fiecare client, anume din această cauză abordarea respectivă reprezintă unul dintre principiile fundamentale în munca noastră. În calitate de servicii suplimentare, pe lângă asistență juridică și însoțire, noi oferim: servicii de transport, servicii de traducere, legalizare, apostilarea și certificarea documentelor, precum și reprezentarea intereselor prin intermediul unei procuri.

Pentru a simplifica procedura de depunere a documentelor și colectarea preventivă a acestora puteți apela la compania specializată Cetatenie.md. Echipa de profesioniști de la compania noastră înțelege și cunoaște toate subtilitățile și căile scurte în legea despre cetățenie. Veți primi răspunsuri concrete la întrebările dumneavoastră despre cum să obțineți cetățenia Moldovei prin căsătorie, cum să restabiliți cetățenia română sau să obțineți cetățenia Federației Ruse în cadrul unui program simplificat. Apelați și beneficiați de consultația adevăraților profesioniști, care deja pe parcursul mai multor ani ajută la pregătirea și obținerea pașaportului și cetățeniei României, Republicii Moldova și a Federației Ruse.

 

Cetatenia romana, pasaport roman, cetatenia rusa, pasaport moldovenes