Logo support@cetatenie.md
Герб Румынии

Cetățenia și pașaport român

Consultație detaliată, ajutor juridic de o înaltă calificare și asistenta in obtinerea cetateniei romane

Beneficiile cetateniei romane vă deschide absolut noi perspective în toate sferele vieții: muncă, educație, dezvoltare personală și, mai mult ca atât, vă poate schimba calitatea vieții în general. Acest lucru se datorează faptului că, împreună cu cetățenia și pașaportul român, vi se deschid o mulțime de beneficii ale UE. Uniunea Europeană a fost și va fi unul dintre cele mai bune și mai dorite locuri pentru mulți, întrucât nivelul de trai înalt și posibilitatea evoluării în carieră sunt probabil unii dintre cei mai importanți factori pe care se axează politica UE. Practica ultimilor 10 ani a arătat că zeci de mii de cetățeni ai Republicii Moldova și nu doar vor să obțină cetățenia română. Cu toate acestea, pe această cale, majoritatea desigur, se confruntă cu dificultăți, cum ar fi – lipsa timpului, ignoranța în anumite nuanțe ale legislației, dar și birocrația. Prin urmare, dacă aveți nevoie de așa un serviciu precum dobândire de cetatenie romana in Moldova și nu doar, cel mai bine e să contactați un profesionist al domeniului. Cetatenie.md oferă asistenta in obtinerea cetateniei romane de o calificare înaltă la toate etapele procesului – de la colectarea și depunerea documentelor până la depunerea jurământului și primirea pașaportului în sine.

Astfel, dacă vă adresați unei companii specializate ca a noastră, veți economisi mult timp și bani, deoarece avem cunoștințele necesare și o experiență vastă pentru a rezolva procese juridice de complexitate diferită. Datorită acestui fapt, cu noi veți putea primi cetățenia română într-un timp destul de scurt și, cel mai important, confortabil la maxim. La fiecare etapă, vă veți simți încrezuți și calmi, deoarece vă veți bucura de un sprijin juridic calificat și veți avea la mână instrucțiuni cu toate datele necesare.

Nu vă amânați visele pe altă zi și contactați-ne deja acum. Primiți o consultație detaliată de la specialiștii Cetatenie.md și deja veți fi cu un pas mai aproape de obtinerea cetateniei romana în Moldova.

Герб Румынии

Cetățenia și pașaportul Republicii Moldova

Ajutor juridic profesional și consultații la fiecare etapă a obținerii cetățeniei Moldovei

Anularea regimului de vize cu țările Uniunii Europene a dus desigur la o creștere bruscă a cererii la pașaportul moldovenesc, în special în rândurile rezidenților din țările CSI, care nu au încă astfel de privilegii. Potrivit legislației moldovenești cetățenii străini, care s-au născut pe teritoriul Moldovei, ai căror părinți și strămoși au locuit pe teritoriul Republicii Moldova până în anul 1940 au dreptul de a obține cetățenia Moldovei prin intermediul recunoașterii acesteia.

În anul 2018 autoritățile Moldovei au introdus un șir de modificări în procedura de obținere a cetățeniei țării și lista de documente pentru obținerea cetateniei Moldovei de asemenea a fost acompaniată de modificări. Dacă aveți dorința de a obține cetățenia și pașaportul Moldovei și aveți motive pentru aceasta, echipa Cetatenie.md vă poate ajuta. Toată lista de documente pentru obținerea cetățeniei Moldovei este posibil de colectat și de sine stătător, dar există un risc major de a rămâne blocat în vălmășeala birocratică. Specialiștii cu experiență de la Cetatenie.md vă vor ajuta să pregătiți și să depuneți rapid toate documentele necesare pentru obținerea cetățeniei RM, chiar și din depărtare, fără prezența obligatorie pe teritoriul RM.

De ce noi?
SOLUȚIONAREA ÎNTREBĂRILOR CE ȚIN DE CETĂȚENIE DE ORICE COMPLEXITATESOLUȚIONAREA ÎNTREBĂRILOR CE ȚIN DE CETĂȚENIE DE ORICE COMPLEXITATE
ABORDARE INDIVIDUALĂ FAȚĂ DE FIECARE CLIENT ȘI ÎNSOȚIRE PERSONALĂABORDARE INDIVIDUALĂ FAȚĂ DE FIECARE CLIENT ȘI ÎNSOȚIRE PERSONALĂ
ECHIPĂ CALIFICATĂ DE SPECIALIȘTI - AVOCAȚI ȘI MANAGERIECHIPĂ CALIFICATĂ DE SPECIALIȘTI - AVOCAȚI ȘI MANAGERI
SEMNAREA CONTRACTULUI – LEGAL, CONFIDENȚIAL, SIGUR ȘI RAPIDSEMNAREA CONTRACTULUI – LEGAL, CONFIDENȚIAL, SIGUR ȘI RAPID

Etapele de cooperare

1
ETAPĂ
CONSULTAȚIE, DETERMINAREA DOCUMENTELOR ȘI SEMNAREA CONTRACTULUI

Se realizează prima întâlnire cu clientul, la care avocații oferă o consultație privind cetățenia României și Moldovei. După aceasta se identifică la care cetățenie dorește clientul să depună documentele, ce ajutor vor oferi specialiștii Cetatenie.md și condițiile de colaborare. Se încheie contractul.

2
ETAPĂ
RESTABILIREA ACTELOR, ADEVERINȚELOR CARE LIPSESC DIN ARHIVĂ ȘI VERIFICAREA DOSARULUI

Procesul de pregătire al documentelor este deseori acompaniat de restabilirea unui șir de acte și adeverințe. În procesul de pregătire și colectare al documentelor la cetățenia României și Moldovei se realizează certificarea notarială, traducerea sau apostila documentelor necesare.

3
ETAPĂ
DEPUNEREA DOCUMENTELOR LA AUTORITĂȚILE COMPETENTE CU ÎNSOȚIREA AVOCATULUI

Se realizează depunerea pachetului de documente pentru obținerea cetățeniei române sau moldovenești. În cazul necesității prezenței personale a clientului, unul dintre avocați îl va însoți. De asemenea, este posibilă utilizarea un serviciu suplimentar – transport până la locul indicat și înapoi.

4
ETAPĂ
PREGĂTIREA LA JURĂMÂNT, DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI ȘI OBȚINEREA CETĂȚENIEI STRĂINE

Chiar și la finele procesului de pregătire și depunere a documentelor, tot ajutorul necesar al profesioniștilor se realizează în volum complet. Se realizează o înscriere preventivă la depunerea jurământului. Cu Cetatenie.md Dvs. cu încredere și fără nervi treceți toate etapele de înregistrare a cetățeniei române și deveniți posesorul pașaportului Uniunii Europene. Dacă Dvs.nu cunoașteți unde și când trebuie să apară ordinul cu numele Dvs. la depunerea jurământului, noi vă vom ajuta să aflați și să vă pregătiți pentru acest jurământ ceremonial.

5
ETAPĂ
PREGĂTIREA PACHETULUI DE DOCUMENTE ȘI OBȚINEREA DOCUMENTELOR COLATERALE

După obținerea documentului care confirmă cetățenia moldovenească sau română, dumneavoastră puteți să obțineți și alte documente necesare de model românesc sau moldovenesc. De exemplu, cu ajutorul echipei profesionale cu experiență vastă de la compania Cetatenie.md dumneavoastră puteți înregistra și obține alocația pentru copil în România, și alte documente conform modelului român sau acelei țări, cetățeanul căreia ați devenit.

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

phone_icoviber_icowhats_iconmail