Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Aflați etapa obținerii cetățeniei române

Obținerea cetățeniei române implică un proces destul de complex și lung, care ar trebui tratat cu înțelegere și răbdare. Dar compania noastră este pregătită să vă ușureze așteptările și să vă ofere asistență în investigarea gradului de luare în considerare a documentelor dvs. Puteți observa cu ușurință nivelurile de examinare a propriului caz după ce au fost depuse toate lucrările. Acestia folosesc acest serviciu pentru a afla în prealabil despre eliberarea propriei comenzi.

Pentru a afla nivelul de analiză a poziției, veți avea nevoie de:

  • Pașaport intern (buletin);

  • Procură autentică pentru un avocat al firmei noastre.

După ce ați reușit să depuneți toate documentele necesare și să completați împuternicirea, vom trimite o solicitare la ANC în numele dumneavoastră pentru a verifica dosarul și a afla care este stadiul procesului dumneavoastră. Când vom primi răspunsul privind stadiul în care se află cetățenia dumneavoastră, vă vom anunța imediat.
 

Care ar putea fi starea statului?

  • Numărul dosarului încă nu a fost acceptat pentru verificare. În acest caz, cea mai bună soluție este să trimiteți cerere de clarificare a stadiului dosarului mai târziu, după una sau două săptămâni.

  • Dosarul este în proces. În acest caz, sunteți deja candidat la cetățenia română. În această etapă, este posibil ca, să vă fie solicitate documente suplimentare sau o confirmare a autenticității documentelor prezentate, de exemplu o apostila.

  • Ordinul pentru obținerea cetățeniei române. Acest lucru înseamnă că documentele dvs. au fost acceptate, iar acum trebuie să vă faceți programare în termen de 90 de zile pentru a depune jurământul de învestitură.

În toate etapele procesului de revizuire, echipa Cetatenie va păstra legătura cu dvs si vă informa despre orice modificări.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta consultanții noștri care vor găsi răspunsuri la orice subiect. Angajăm avocați profesioniști, care sunt întotdeauna gata să vă ajute în orice moment al zilei sau al nopții.

În ciuda faptului că obținerea uneia sau alteia cetățenii este un proces îndelungat, nu ar trebui sa vă puneți visul într-o cutie îndepărtată. Împreuna cu compania Cetatenie.md, veți primi pachetul necesar de documente în cel mai scurt timp posibil, iar ulterior cetățenia și pașaportul român în sine. În tot timpul muncii noastre, am făcut fericiți foarte mulți clienți. Faceți acest pas și cu siguranță nu veți regreta. Cu noi veți fi în siguranță din start până la sfârșit!

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail