Logo

Apostila

Compania noastră Cetatenie.md oferă consultații cu privire la apostilizarea diverselor documente. De asemenea, oferim un astfel de serviciu ca apostilă ultrarapidă la Chișinău.

Apostila este un fel de legalizare a documentelor care au fost obținute într-o țară, dar care trebuie utilizate într-o altă țară. Cu alte cuvinte, apostila este un timbru internațional. Este plasat, atât pe document, cât și atașat la acest document.

Ce poate fi și ar trebui apostilat?

  • Certificate de eliberare a antecedentelor penale și alte acte emise de anumite autorități;

  • Împuternicirile și actele notarilor, care au fost emise de instanțe;

  • Certificate și documente privind starea civilă;

  • Actele care au fost emise persoanelor de la autoritățile din Moldova, Rusia și România.

Folosind serviciile noastre, veți primi servicii de cea mai înaltă calitate, la prețuri mici și, cel mai important, într-un timp scurt. Cu siguranță nu vă veți înșela în noi, deoarece prețuim fiecare client și încercăm să facem totul la cel mai înalt nivel. Veți aprecia apostila noastră de documente la Chișinău!

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”