Logo support@cetatenie.md

Asigurare medicală în România

Compania noastră Cetatenie.md este încântată să ofere o gamă larga de asistență juridică, realizănd visele cele mai prețioase ale clienților noștri. Unul dintre aceste ajutoare este obținerea unei asigurări medicale pentru România.

NCCR al României este o autoritate executivă care funcționează în interesele sociale și naționale ale statului. Această reprezentantă este considerată principalul organ legislativ care garantează performanță maximă a sistemului de asigurări medicale pentru rezidenții României.

steag romania

Este posibil să aveți nevoie de asigurare de sănătate în conformitate cu standardele românești în următoarele cazuri:

  • Vizitarea țării în scop turistic.

  • Solicitarea permisului de ședere în România.

  • Solicitarea cetățeniei române.

  • Solicitarea viza de intrare în România.

Atunci când solicitați asigurare de sănătate la Cetatenie, echipa noastră analizează cu atenție scopurile dumneavoastră și selectează tipul de asigurare potrivit. Nu uitați că asigurarea va proteja în primul rând dumneavoastră. Cu ajutorul acestuia, puteți obține asistența medicală de care aveți nevoie în străinătate. În unele cazuri, este posibil să nu permită să treceți frontieră dacă nu aveți asigurare medicala.

 

Pentru a aproba asigurarea medicală în România, aveți nevoie de:

  • Certificat de naștere reemis;

  • Buletin românesc;

  • Pașaport românesc;

  • Procura pentru avocatul nostru de la compania Cetatenie.md.

Echipa noastră ar dori să vă familiarizeze cu o listă a greșelilor tipice care se fac la înregistrarea asigurărilor în România. Fiți atenți la ele și încearcați să mergeți în locuri de încredere care garantează calitate și siguranță.

  • Polița de asigurare nu trebuie să includă constrângere de vârstă;

  • Acordați atenție datei de expirare a asigurării. Perioada de timp trebuie să fie din prima până în ultima zi de aflare în statul roman.

Contactând Cetatenie.md, puteți fi sigur că beneficiați de asistență profesională și legală. Există mii de clienți multumiți în spatele nostru, faceți și dumneavoastră alegerea corectă!

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_ico viber_ico whats_icon mail