Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Beneficii pentru copii

Alocația este o asistență financiară specială pentru populație, este împărțită în două tipuri – periodică și unică. Compania Cetatenie.md este încântată să vă ofere sfaturi profesionale cu privire la obținerea alocațiilor pentru copii și a compensațiilor. În plus, facilităm deschiderea unui cont bancar cu o emisie de card într-un timp scurt.

Această alocație implică sprijin financiar special, care este obligatoriu pentru părinții proaspăt căsatoriți cu cetățenie română și care locuiesc în România. Suportul este disponibil pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 18 ani.

Pentru a primi o alocație pentru copii, trebuie să colectați următorul pachet de documente:

• Buletinele din țara de origine;

• Pașapoartele străine;

• Buletinele românești;

• Actele de căsătorie și de naștere reemise;

• Certificatul român de naștere al copilului.

Dacă aveți pașaport român și sunteți cetățean legal al României, atunci vă puteți baza cu siguranță pe aprobarea documentației pentru alocația pentru copii.

Compania noastra Cetatenie.md va face tot posibilul pentru a vă îndeplini toate sarcinile și obiectivele. Fiind experți cu mulți ani de experiență, vă vom sprijini la fiecare etapa și vă vom rezolva problemele la timp. Toate acestea devin o garanție a serviciilor noastre de calitate înaltă.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail