Logo support@cetatenie.md

Beneficii pentru copii

Alocația este o asistență financiară specială pentru populație, este împărțită în două tipuri – periodică și unică. Compania Cetatenie.md este încântată să vă ofere sfaturi profesionale cu privire la obținerea alocațiilor pentru copii și a compensațiilor. În plus, facilităm deschiderea unui cont bancar cu o emisie de card într-un timp scurt.

Această alocație implică sprijin financiar special, care este obligatoriu pentru părinții proaspăt căsatoriți cu cetățenie română și care locuiesc în România. Suportul este disponibil pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 18 ani.

Pentru a primi o alocație pentru copii, trebuie să colectați următorul pachet de documente:

• Buletinele din țara de origine;

• Pașapoartele străine;

• Buletinele românești;

• Actele de căsătorie și de naștere reemise;

• Certificatul român de naștere al copilului.

Dacă aveți pașaport român și sunteți cetățean legal al României, atunci vă puteți baza cu siguranță pe aprobarea documentației pentru alocația pentru copii.

Compania noastra Cetatenie.md va face tot posibilul pentru a vă îndeplini toate sarcinile și obiectivele. Fiind experți cu mulți ani de experiență, vă vom sprijini la fiecare etapa și vă vom rezolva problemele la timp. Toate acestea devin o garanție a serviciilor noastre de calitate înaltă.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

phone_icoviber_icowhats_iconmail