Logo

CETĂȚENIA MOLDOVEI. AVANTAJELE CETĂȚENIEI MOLDOVEI

Cand a fost instituit un regim „fără vize” în Moldova cu țările Uniunii Europene, cetățenia moldovenească a devenit cerută în rândul cetățenilor statelor membre CSI. Pe lângă avantajele pe care le oferă regimul fără vize, Moldova are un proces de procesare a documentelor destul de rapid. De asemenea, legislația prevede că nu trebuie să renunțați la primul pașaport. De exemplu, cetățenia moldovenească pentru ruși este una dintre cele mai rapide și mai ușoare modalități de a avea acces la regimul fără vize cu UE și alte beneficii ale unui pașaport moldovenesc.

Conform legislației moldovenești, cetățenii altor țări care s-au născut pe teritoriul Moldovei, ai căror părinți sau străbunicii au locuit în țară până în 1940, au dreptul de a obține cetățenia moldovenească prin recunoașterea acesteia. Orice cetățean străin care îndeplinește aceste criterii poate solicita cetățenia moldovenească.

Astfel, cel mai rapid mod de obținere a cetățeniei moldovenești este prin recunoașterea rădăcinilor sau prin dreptul de întâi născut. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele modalități posibile. De asemenea, puteți deveni cetățean al Republicii Moldova prin naturalizare și în cazul adopției copiilor. În plus, cu noi veți putea, de asemenea, să restabiliți cetățenia moldovenească cât mai curând posibil.

Avantajele cetățeniei Moldovei

Travel icon
FĂRĂ VIZĂ CU 120 DE ȚĂRI DIN LUME

Nu este nevoie să trăiești și să vorbești limba de stat. Călătorii fără viză în mai mult de 120 de țări ale lumii, inclusiv țări și state UE din zona Schengen.

Travel icon
VIZA E2 ÎN SUA

Într-adevăr, spre deosebire de Federația Rusă și Belarus, Moldova a semnat un acord comercial corespunzător cu Statele Unite, iar cetățenii moldoveni solicită vize de afaceri E2 în Statele Unite de câțiva ani prin intermediul consulatului american de la Chișinău.

Travel icon
LIBERTATEA PENTRU AFACERI

Ca cetățean al Republicii Moldova, veți putea să înființați o companie în această țară și să faceți comerț cu UE fără probleme majore. Dacă prioritatea dvs. este accesul pe piața UE, Moldova pare a fi o opțiune foarte interesantă pentru obținerea unei a doua cetățenii.

Travel icon
EDUCAȚIE CALITATIVĂ ȘI NECOSTISITOARE

Educația în universitățile europene pentru deținătorii cetățeniei moldovenești este mult mai ieftină decât, de exemplu, pentru cetățenii Federației Ruse.

Travel icon
CONT BANCAR ORIUNDE ÎN LUME

Un alt avantaj incontestabil al cetățeniei moldovenești este acela că, pe baza pașaportului moldovenesc, puteți deschide cu ușurință un cont bancar oriunde în lume.

Travel icon
VIAȚĂ STABILĂ, ACCESIBILĂ ȘI SIGURĂ

Moldova este o țară sigură și stabilă, care oferă un cost scăzut al vieții. Acesta este un loc minunat pentru a trăi și a lucra. Faptul că această țară este una dintre cele mai sigure din lume este confirmat de un loc înalt în indicele Global Peace 2018.

DE CE ESTE MAI BUNĂ ȘI MAI UȘOARĂ OBȚINEREA CETĂȚENIA MOLDOVEI, CONTACTÂND O COMPANIE SPECIALIZATĂ?

Astăzi, multe companii oferă asistență pentru obținerea cetățeniei moldovenești, dar dacă doriți să parcurgeți toate cazurile cu costuri minime de timp și în același timp, să evitați problemele birocratice, atunci cel mai bine este să contactați profesioniștii moldoveni.

Contactând o companie specializată, primiți consultanță cuprinzătoare în domeniul migrației și sprijin cuprinzător în toate etapele obținerii cetățeniei și eliberării pașaportului Moldovei.

  • Securitate și legalitate. Specialiștii companiei acționează exclusiv în cadrul legislației actuale. Avocații companiei au acces direct la baza de date cu informații și întregul proces este controlat direct la fața locului.

  • Rapid și convenabil. Avocații companiei sunt gata să însoțească clientul în fiecare etapă, ceea ce minimizează problemele și neînțelegerile de la ambasadă / consulat.

  • Abordare individuală. Problema clientului este studiată cu atenție și sunt propuse cele mai bune modalități de a o rezolva în fiecare caz.

  • Lipsa intermediarilor. Cele mai dificile sarcini în obținerea cetățeniei moldovenești de către cetățenii străini sunt rezolvate cu succes. În același timp, politica de stabilire a prețurilor este construită loial și democratic pentru a realiza un cost accesibil pentru fiecare client.

De ce ar trebui să vă adresați specialiștilor Cetatenie.md?

ECHIPA CU EXPERIENȚA

Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiență în domeniul migrației. Pentru majoritatea, această experiență a depășit deja 10 ani. Prin urmare, ni se poate încredința controlul asupra întregului proces de înregistrare și primire a documentelor.

ABORDARE INDIVIDUALĂ

O abordare individuală a fiecărui client vă permite să studiați cu atenție problema clientului și să oferiți cele mai bune modalități de rezolvare a acestuia în fiecare caz.

LEGAL ȘI SIGUR

Cooperarea cu compania se realizează prin încheierea unui acord, care precizează toate drepturile și obligațiile părților. Asistența juridică din partea specialiștilor se realizează în cadrul legislației actuale din Republica Moldova și România.

VIP SUPORT

În fiecare etapă a înregistrării și obținerii cetățeniei, avocații noștri însoțesc clienții. Acest lucru elimină orice neînțelegeri și ambiguități în timpul întâlnirilor la consulat / ambasadă, atunci când depuneți jurământul sau obțineți pașaportul.

REZOLVAREA CHIAR A CELOR MAI DIFICILE PROBLEME

Nu există sarcini de nerezolvat pentru avocații companiei noastre care își cunosc perfect meseria. Oferim sprijin și asistență numai în cadrul legii, datorită căruia am câștigat încrederea agențiilor guvernamentale oficiale.

RELAȚIE SINCERĂ CU CLIENTUL

Angajații noștri sunt întotdeauna în contact pentru a vă informa despre parcurgerea fiecărei etape. Informăm în avans despre călătorii atunci când este necesară prezența personală a clientului. Tratăm corect și onest fiecare client care vine la noi pentru ajutor profesional.

Obține consultație chiar acum
Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

COSTUL SERVICIILOR CETATENIE.MD

Costul obținerii cetățeniei este calculat individual pentru fiecare client și depinde de pachetul de servicii ales, de vârstă și de numărul de solicitanți. Poate fi colectată individual întreaga listă de documente pentru obținerea cetățeniei moldovenești, dar există un mare risc de a vă împotmoli într-o mlaștină birocratică. Specialiști experimentați ai Cetatenie.md vă vor ajuta să pregătiți și să trimiteți rapid un pachet complet de documente pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova, chiar și de la distanță, fără prezența obligatorie a clientului în țară.​

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail