Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Cetățenia Română: avantajele cetățeniei românești

Specialiștii companiei Cetatenie.md oferă asistență și sprijin cuprinzător, asistență juridică în procesul de obținere a cetățeniei străine și anume cetățenia Uniunii Europene - cetățenia României.

Cetățenia țărilor Uniunii Europene îi atrage astăzi pe mulți. Garanția stabilității și securității, capacitatea de a câștiga bani sau de a organiza o afacere. Fiecare are propriul motiv pentru a obține cetățenia europeană. România este una dintre țările solicitate, în special pentru cetățenii țărilor CSI.

Statele membre ale Uniunii Europene au politici independente de migrație. Prin urmare, fiecare țară are propriile cerințe, care se aplică celor care doresc să obțină cetățenia. Una dintre aceste cerințe este perioada de ședere în stat. Cel mai adesea, în țările Uniunii Europene, pașaportul unui cetățean dintr-o țară sau alta poate fi obținut după 2 până la 10 ani de ședere pe teritoriul unui stat membru al UE. Cu toate acestea, cetățenia română pentru cetățenii Republicii Moldova sau Ucrainei poate fi acordată mult mai repede - de la un an la un an și jumătate, iar pentru aceasta nu este nevoie să locuiască permanent pe teritoriul statului român.

Sunati: +(373)79 988 830

Lista actelor pentru obținerea cetațeniei române

Cetățenia României

Beneficiile cetățeniei României

DREPTUL LA REȘEDINȚA PERMANENTĂ ÎN EUROPA
DREPTUL LA REȘEDINȚA PERMANENTĂ ÎN EUROPA

Acesta este un statut care vă permite să trăiți în țară pentru un timp nelimitat. Titularii reședinței permanente au aceleași drepturi ca și cetățenii, cu excepția dreptului de vot și de a fi aleși. O serie de legi, inclusiv Directiva 38/2004 / CE, au garantat cetățenilor UE posibilitatea de a trece liber frontierele și de a trăi în oricare dintre țările Uniunii.

SERVICII BANCARE SIGURE
SERVICII BANCARE SIGURE

Obținerea cetățeniei române vă va scuti pentru totdeauna de necesitatea reînregistrării constante a documentelor pentru a deschide un cont într-o bancă europeană de încredere sau pentru a solicita un împrumut cu dobânzi mici.

LUCRU LEGAL ÎN ȚĂRILE UE CU DREPTURILE UNUI EUROPEAN
LUCRU LEGAL ÎN ȚĂRILE UE CU DREPTURILE UNUI EUROPEAN

Oricine dorește să lucreze în orice țară UE trebuie să obțină un permis de muncă. Un pașaport român vă permite să o faceți fără acest permis. Cetățenilor români li se permite să lucreze oficial în statele UE fără să petreacă timp pentru obținerea permiselor.

DREPTUL LA LIBERTATEA DE CIRCULAȚIE ȘI CĂLĂTORIE
DREPTUL LA LIBERTATEA DE CIRCULAȚIE ȘI CĂLĂTORIE

Dacă aveți deja experiență în procesul de eliberare a vizei de ieșire, atunci știți, fără îndoială, cât de supărătoare, lungă și inconfortabilă este. Cu un pașaport român, puteți ajunge cu ușurință în mai multe țări europene fără viză.

EDUCAȚIA EUROPEANĂ
EDUCAȚIA EUROPEANĂ

Cu cetățenia română, educația este disponibilă la cele mai bune universități din Marea Britanie, Germania, Franța și alte țări ale UE. Costul obținerii unei educații europene pentru cetățenii UE este mai mic decât pentru cetățenii țărilor străine.

MEDICINA DE CALITATE
MEDICINA DE CALITATE

Devenind cetățean deplin al Uniunii Europene, veți putea primi îngrijiri medicale la nivel înalt, indiferent de locul de reședință permanentă. În același timp, cetățenii străini care au primit ședere permanentă sau permis de ședere în țările europene au dreptul să li le ofere beneficii pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De ce este mai bună și mai ușoară contacta o companie specializată

Contactând compania specializată Cetatenie.md, veți primi sfaturi complete privind migrația și sprijinul cuprinzător în toate etapele obținerii cetățeniei române și obținerii unui pașaport românesc.

Deci, de ce este mai bine, mai rapid și mai ușor?

  • Calitate înaltă și rapid. Avocatul nostru însoțește clientul în fiecare etapă, ceea ce minimizează problemele și neînțelegerile de la ambasadă.

  • Securitate și operativitate. Angajăm cei mai buni specialiști în domeniul jurisprudenței - dreptul migrației, acționând exclusiv în cadrul legislației actuale atât a Republicii Moldova, cât și a țării a cărei cetățenie dorește să o obțină clientul. Avem acces direct la baza de date cu informații și controlăm întregul proces direct pe site.

  • Abordare individuală. Studiem cu atenție problema clientului și oferim cele mai bune modalități de rezolvare.

  • Lucrați fără intermediari, prin urmare oferim prețuri fidele pentru toate serviciile furnizate pentru a oferi asistență profesională în obținerea cetățeniei româna.

  • Peste 10 ani de experiență în această direcție și datorită experienței acumulate în acest timp rezolvăm cu succes cele mai dificile probleme în obținerea cetățeniei românești de către străini.

De ce ar trebui să vă adresați specialiștilor Cetatenie.md?

MEDICINA DE CALITATE
VIP SUPORT

În fiecare etapă a înregistrării și obținerii cetățeniei, avocații noștri însoțesc clienții. Acest lucru elimină orice neînțelegeri și ambiguități în timpul întâlnirilor la consulat / ambasadă, atunci când depuneți jurământul sau obțineți pașaportul.

MEDICINA DE CALITATE
REZOLVAREA CHIAR A CELOR MAI DIFICILE PROBLEME

Nu există sarcini de nerezolvat pentru avocații companiei noastre care își cunosc perfect meseria. Oferim sprijin și asistență numai în cadrul legii, datorită căruia am câștigat încrederea agențiilor guvernamentale oficiale.

MEDICINA DE CALITATE
RELAȚIE SINCERĂ CU CLIENTUL

Angajații noștri sunt întotdeauna în contact pentru a vă informa despre parcurgerea fiecărei etape. Informăm în avans despre călătorii atunci când este necesară prezența personală a clientului. Tratăm corect și onest fiecare client care vine la noi pentru ajutor profesional.

MEDICINA DE CALITATE
LEGAL ȘI SIGUR

Cooperarea cu compania se realizează prin încheierea unui acord, care precizează toate drepturile și obligațiile părților. Asistența juridică din partea specialiștilor se realizează în cadrul legislației actuale din Republica Moldova și România.

MEDICINA DE CALITATE
ECHIPA CU EXPERIENȚA

Echipa noastră este formată din specialiști cu o vastă experiență în domeniul migrației. Pentru majoritatea, această experiență a depășit deja 10 ani. Prin urmare, ni se poate încredința controlul asupra întregului proces de înregistrare și primire a documentelor.

MEDICINA DE CALITATE
ABORDARE INDIVIDUALĂ

O abordare individuală a fiecărui client vă permite să studiați cu atenție problema clientului și să oferiți cele mai bune modalități de rezolvare a acestuia în fiecare caz.

Obține consultație chiar acum
Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Costul serviciilor la Cetatenie.md

Costul obținerii cetățeniei este calculat individual pentru fiecare client și depinde de pachetul de servicii ales, de vârstă și de numărul de solicitanți. Puteți colecta individual întreaga listă de documente pentru obținerea cetățeniei române, dar există un risc mare de a vă înfunda într-o mlaștină birocratică. Specialiștii experimentați ai Cetatenie.md vă vor ajuta să pregătiți și să trimiteți rapid un pachet complet de documente pentru obținerea cetățeniei române, chiar de la distanță, fără prezența obligatorie a clientului în țară.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail