Logo support@cetatenie.md

Corectarea înregistrărilor actelor de stare civilă

Corectarea înregistrărilor actelor de stare civilă – este o procedură esențială care presupune efectuarea unui număr de modificări bazate pe etnie la scrierea numelor personale (ale proprietarului actelor). Compania noastră oferă asistență profesională la aceasta etapă, oferind o participare rapidă și accesibilă la corecția înregistrărilor, atât în ​​București, cât și în alte orașe din România.

Pentru a face acest lucru, va trebui să furnizați următoarele documente:

  • Referințe care necesită corectare imediată;

  • Actul, care confirmă posibilitatea de a face schimbările necesare;

  • Buletin românesc;

  • Pașaport de la locul de reședință natal;

  • Procura pentru un avocat al companiei Cetatenie.md.

Este important să rețineți:

  • Pentru a face modificări, trebuie să contactați aceeași primărie unde a fost efectuată înregistrarea sau reînnoirea.

  • Procesul de modificare a notificărilor nu dureaza mai mult de doua luni.

  • Daca vreo greșeala a fost comisă de ofițerul central, atunci aceasta va fi remediată în cel mult zece zile.

Trebuie remarcat faptul că legislația română este extrem de strictă și monitorizează minuțios cazurile, în care pot fi produse o serie de modificări la urmatoarele acte: certificate de la oficiile de registru ale altor state; înregistrarea sau reînregistrarea în birourile de stare civilă din România.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_ico viber_ico whats_icon mail