Logo support@cetatenie.md

Declaratia statutului juridic

Cetatenie.md este încântat să ofere asistență profesională în furnizarea unei game largi de servicii în ceea ce privește documentele –  colectarea, depunerea, înregistrarea și altele. Unul dintre aceste servicii este primirea unui act de statut juridic, cu alte cuvinte, documentul de stare civilă. În cazul nostru vorbim despre actul, ce confirmă că persoana nu se află în căsătorie. Această documentație este considerată principalul fapt de susținere a stării civile a unei persoane pe teritoriul statului român.

Actul poate fi necesar pentru a înregistra o căsătorie în străinătate și pentru a confirma că persoana nu este sau nu a fost într-o legătură de căsătorie.

Pentru a primi înregistrarea certificatelor de statut juridic, trebuie să pregătiți următoarele documente:

pașaport român;

• buletin românesc;

• buletinul țării de origine;

• certificatul de naștere.

Persoanele care deja au fost anterior căsătorite, trebuie să pregatească în plus următoarele acte:

• decizia inițială a instanței române, care a confirmat divorțul;

• un certificat care confirmă anularea unei căsătorii înregistrate;

• document cu privire la decesul fostului soț / soție;

• actul de înregistrare a căsătoriei, unde poate fi găsită o ștampilă la anularea acesteia.

Compania noastră oferă toată asistența necesară, atât pe loc, cât și la distanță. Am adunat cei mai buni specialiști care au o experiență bogată și mii de clienți multumiți și recunoscători în spatele lor.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_ico viber_ico whats_icon mail