Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Obținerea altor documente românești

După ce ați depus jurământul, solicitantul pentru cetățenia română devine un cetățean cu drepturi depline al Uniunii Europene. Dar, din moment ce certificatul emis care confirmă apartenența la stat nu este încă un pașaport, atunci ar trebui întocmite anumite documente interne.

Pentru început, se eliberează un pașaport intern. Aici merită să începeți cu un certificat de naștere. Aici trimiteți certificatul de naștere original și certificatul emis la o instituție din România. Această procedură nu va dura mai mult de o lună.

Următorul punct este crearea înregistrării românești. Deoarece compania noastră are conexiuni de mult timp și, de asemenea, cooperează îndeaproape cu proprietarii de apartamente și case din România, vom fi bucuroși să vă sfătuim și să vă ajutăm să creați un permis de ședere cât mai rapid și eficient posibil. Tot ceea ce vi se cere este să semnați un contract, care va spune că nu aveți nicio dorință și nu veți revendica nicio parte a casei, apartamentului sau a acestora în general. Un astfel de proces vă va scuti de o serie de probleme, întrebări și documentație, deoarece buletinul dvs. va avea deja o înregistrare.

După ce ați putut obține atât un certificat de naștere, cât și un permis de ședere, puteți merge în siguranță pentru a depune documentele la biroul de pașapoarte. Nu uitați două fotografii color.

Pașaport internațional

De asemenea, se poate face un pașaport internațional care să permită unui cetățean român să treacă orice frontiere dorite ale UE. De asemenea, un astfel de pașaport va fi necesar pentru a veni acasă. În plus, pașaportul străin român este perfect pentru vacanțe în afara Europei, nu aveți nevoie de viză, deoarece aveți în mână un pașaport internațional al statului român.

Un pașaport internațional poate fi eliberat în mai multe versiuni:

  • Dacă nu trimiteți datele biometrice, atunci acestea se fac într-o singură zi și pot fi valabile timp de un an;

  • Dacă doriți ca pașaportul dvs. să fie valabil mai mult de trei și cinci ani, va trebui să vă lăsați amprentele. Un astfel de document este întocmit timp de două săptămâni;

Permis de conducere

Când ați primit un document care confirmă cetățenia română, atunci aveți dreptul deplin să schimbați permisul de conducere al țării anterioare cu versiunea statului în care veți locui acum. Drepturile românești vă permit să conduceți o mașină în toată Uniunea Europeană fără probleme.

Pentru a obține un permis de conducere din România, sau cu alte cuvinte - un standard internațional european, trebuie să aveți la dumneavoastră următoarele certificate:

  • Certificat de naștere pe teritoriul României;

  • Certificat de verificare a antecedentelor penale;

  • Buletin de identitate;

  • Permis de conducere de la locul de reședință anterior.

Acest proces poate dura aproximativ o săptămână sau zece zile în cele mai apropiate orașe Românești față de Moldova, de exemplu, în Iași sau Galați. În ceea ce privește Bucureștiul, aici înregistrarea poate dura mai mult de treizeci de zile. În plus față de drepturi, mulți șoferi solicită un card tahograf și alte documente și certificate

Este important să ne amintim că nu este necesar să se facă toate procesele de emitere și depunere a documentelor, deoarece această procedură poate fi efectuată și prin procură. Pentru a face acest lucru, va trebui să eliberați o procură pentru un avocat al companiei noastre în orice notar din Moldova sau România, precum și din altă țară.

Schimbarea permisului de conducere este o procedură extrem de importantă și solicitată. Pentru ca un rezident al României să își poată folosi mașina în siguranță, el ar trebui să facă un duplicat al drepturilor sale înainte de a solicita un certificat de reînnoire. Întrucât înregistrarea va dura aproximativ trei luni, șoferilor li se eliberează permise temporare de utilizare a mașinii. Și atunci puteți folosi cu încredere permisul de conducere românesc.

Ajutor de la specialiști Cetatenie.md

De asemenea, cu ajutorul specialiștilor Cetatenie.md puteți colecta și depune documente pentru obținerea alocației de stat pentru copii în România. Pentru detalii privind asistența în obținerea altor documente românești, vă rugăm să contactați compania noastră Cetatenie.md.

Dacă vă îndoiți de abilitățile dvs. sau nu doriți să studiați multiplele puncte legate de documente, înregistrare și alte acțiuni, atunci contactați-ne! La noi, obținerea cetățeniei, a unui permis de conducere standard european și a altor procese vi se va părea a fi o nimica toată, așa că vom face totul pentru dvs. Muncitorii noștri calificați oferă cea mai profesională asistență și nu vă vor lăsa la nevoie.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail