Logo support@cetatenie.md

Obținerea unei ștampile pentru căsătorie, divorț, deces

Compania Cetatenie.md vă oferă o gamă largă de servicii care vă vor ajuta să va îndepliniți visul mult dorit – de a obține cetățenia română. Unul dintre aceste servicii este primirea de ștampile pentru casatorie, divorț și deces în guvernul municipal al statului român.

Pentru a obține o notă în document, trebuie să furnizați următoarele documente:

• Pașaport intern;

• Străin;

• Certificat de naștere rescris;

• Extras din actul de căsătorie;

• Certificat de deces sau divorț;

• Document de confirmare a cetățeniei române;

• Procura pentru avocatul nostru.

Toată documentația enumerată trebuie prezentată atât în ​​original, cât și în copie.

Casatoriile care sunt formalizate sau desfăcute în afara statului de origine trebuie să fie identificate sub forma unei note în documentul de naștere sau căsătorie al versiunii în limba română.

Este important să ne amintim că obținerea unei ștampile de divorț, căsătorie sau deces în anumite acte ale versiunii românești poate dura aproximativ una sau doua luni.

Compania noastra oferă servicii profesionale, care vor simplifica procesul de colectare, depunere și așteptare a tuturor documentelor de mai multe ori. Oferim suport de înaltă calitate la fiecare etapă.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

phone_icoviber_icowhats_iconmail