Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Reprezentarea intereselor

Pe lângă faptul că compania noastră oferă o agenție de traduceri, asistență pentru transport și apostilă, vă reprezentăm și interesele în diferite cazuri. Acest serviciu va fi extrem de util acelor oameni care în niciun caz nu pot apăra și reprezenta interese în unele sau alte organe. Angajăm cei mai profesioniști avocați cu o vastă experiență. Ei știu exact cum să atingă anumite obiective, precum și ce sarcini pot fi stabilite într-un caz sau altul. Oferim reprezentarea intereselor la depunerea documentelor, în cazuri și în alte etape.

Puteți folosi serviciile noastre dacă aveți nevoie:

  • Să întocmească un document în numele dvs.

  • Prezentați-vă interesele dvs în fața oricăror instituții.

  • Apărați-vă interesele dvs în justiție.
     

Reprezentarea intereselor de către specialiști Cetatenie.md

Pentru ca specialiștii noștri să vă poată oferi acest serviciu, aceștia trebuie să întocmească și să elibereze o procură, astfel reprezentarea intereselor va avea loc prin procură. Aceasta poate fi de mai multe tipuri: generală, notarială, de unică folosință.

După cum îi spune și denumirea, o împuternicire unică vă permite să efectuați un singur act specific descris în actul. 

Împuternicire specială, înseamnă transmiterea orice competențe pentru o perioadă limitată de timp.

Cu o împuternicire generală, avocatul are dreptul de a efectua o gamă largă de acțiuni, ceea ce include reprezentarea în fața organelor administrative.

Împuternicirea va fi autentificată la notar, iar colaboratorii noștri vor efectua toate operațiunile necesare în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Alegând compania noastră pentru a oferi acest serviciu, vă veți simți cât mai protejat și confortabil posibil, deoarece veți fi protejat de un specialist cu experiență care are multe cazuri de succes în contul său. Vă furnizăm interesele în fiecare etapă de înregistrare, depunere, așteptare, precum și obținerea cetățeniei sau căutării și cerința anumitor acte din diferite structuri.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail