Logo support@cetatenie.md

Reprezentarea intereselor

Pe lângă faptul că compania noastră oferă o agenție de traduceri, asistență pentru transport și apostilă, vă reprezentăm și interesele în diferite cazuri. Acest serviciu va fi extrem de util acelor oameni care în niciun caz nu pot apăra și reprezenta interese în unele sau alte organe. Angajăm cei mai profesioniști avocați cu o vastă experiență. Ei știu exact cum să atingă anumite obiective, precum și ce sarcini pot fi stabilite într-un caz sau altul. Oferim reprezentarea intereselor la depunerea documentelor, în cazuri și în alte etape.

Puteți folosi serviciile noastre dacă aveți nevoie:

  • Să întocmească un document în numele dvs.

  • Prezentați-vă interesele dvs în fața oricăror instituții.

  • Apărați-vă interesele dvs în justiție.
     

Reprezentarea intereselor de către specialiști Cetatenie.md

Pentru ca specialiștii noștri să vă poată oferi acest serviciu, aceștia trebuie să întocmească și să elibereze o procură, astfel reprezentarea intereselor va avea loc prin procură. Aceasta poate fi de mai multe tipuri: generală, notarială, de unică folosință.

După cum îi spune și denumirea, o împuternicire unică vă permite să efectuați un singur act specific descris în actul. 

Împuternicire specială, înseamnă transmiterea orice competențe pentru o perioadă limitată de timp.

Cu o împuternicire generală, avocatul are dreptul de a efectua o gamă largă de acțiuni, ceea ce include reprezentarea în fața organelor administrative.

Împuternicirea va fi autentificată la notar, iar colaboratorii noștri vor efectua toate operațiunile necesare în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Alegând compania noastră pentru a oferi acest serviciu, vă veți simți cât mai protejat și confortabil posibil, deoarece veți fi protejat de un specialist cu experiență care are multe cazuri de succes în contul său. Vă furnizăm interesele în fiecare etapă de înregistrare, depunere, așteptare, precum și obținerea cetățeniei sau căutării și cerința anumitor acte din diferite structuri.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

phone_icoviber_icowhats_iconmail