Logo

Reprezentarea intereselor

Pe lângă faptul că compania noastră oferă o agenție de traduceri, asistență pentru transport și apostilă, vă reprezentăm și interesele în diferite cazuri. Acest serviciu va fi extrem de util acelor oameni care în niciun caz nu pot apăra și reprezenta interese în unele sau alte organe. Angajăm cei mai profesioniști avocați cu o vastă experiență. Ei știu exact cum să atingă anumite obiective, precum și ce sarcini pot fi stabilite într-un caz sau altul. Oferim reprezentarea intereselor la depunerea documentelor, în cazuri și în alte etape.

Pentru ca specialiștii noștri să vă poată oferi acest serviciu, aceștia trebuie să întocmească și să elibereze o procură, astfel reprezentarea intereselor va avea loc prin procură. Aceasta poate fi de mai multe tipuri: generală, notarială, de unică folosință.

Alegând compania noastră pentru a oferi acest serviciu, vă veți simți cât mai protejat și confortabil posibil, deoarece veți fi protejat de un specialist cu experiență care are multe cazuri de succes în contul său. Vă furnizăm interesele în fiecare etapă de înregistrare, depunere, așteptare, precum și obținerea cetățeniei sau căutării și cerința anumitor acte din diferite structuri.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”