Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Traduceri

De-a lungul anilor, compania noastră a oferit o gamă de servicii de calitate înaltă și la prețuri accesibile, care sunt necesare pentru mulți cetățeni care doresc să obțină un pașaport roman, Moldovei ets. Unul dintre aceste servicii este traducerea documentelor în Chișinău, indiferent de complexitatea acestora. Angajăm traducătorii cu cea mai înaltă calificare care au dreptul legal să ofere servicii atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice.

Înainte de a începe lucrul, specialiștii noștri evaluează nivelul de complexitate, limbaj și începând cu acesta, decidem care dintre angajați să transfere aceste documente, care ar avea calificările necesare. Vă garantăm calitatea, confidențialitatea, promptitudinea executării și prețurile mici.

Traducem toate tipurile de documente și, dacă este necesar, oferim și un serviciu de apostilare. O listă incompletă de documente care puteți traduceti la către noi:

  • Buletine de identitate, pașapoarte, permise de conducere.

  • Certificate medicale.

  • Acte de stare civilă.

  • Documente de studii și de muncă.

  • Documente de afaceri, financiare și bancare, precum și patente și licențe.

Este important să rețineți că traducerea documentelor este o procedură importantă în orice activitate în care documentele sunt procesate. Legislația Moldovei, României și Rusiei interzice traducerea pe cont propriu a unuia sau altui document chiar dacă aveți cunoștințe înalte ale limbii sau sunteți vorbitor nativ. Această sarcină este realizată exclusiv de specialiști. Compania noastră a adunat cei mai buni traducători care nu au dezamăgit nici un client!

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail