Logo

Traduceri

De-a lungul anilor, compania noastră a oferit o gamă de servicii de calitate înaltă și la prețuri accesibile, care sunt necesare pentru mulți cetățeni care doresc să obțină un pașaport din altă țară. Unul dintre aceste servicii este traducerea documentelor în Chișinău, indiferent de complexitatea acestora. Angajăm traducătorii cu cea mai înaltă calificare care au dreptul legal să ofere servicii atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice.

Înainte de a începe lucrul, specialiștii noștri evaluează nivelul de complexitate, limbaj și începând cu acesta, decidem care dintre angajați să transfere aceste documente, care ar avea calificările necesare. Vă garantăm calitatea, confidențialitatea, promptitudinea executării și prețurile mici.

Este important să rețineți că traducerea documentelor este o procedură importantă în orice activitate în care documentele sunt procesate. Legislația Moldovei, României și Rusiei interzice traducerea pe cont propriu a unuia sau altui document chiar dacă aveți cunoștințe înalte ale limbii sau sunteți vorbitor nativ. Această sarcină este realizată exclusiv de specialiști. Compania noastră a adunat cei mai buni traducători care nu au dezamăgit nici un client!

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”