Logo support@cetatenie.md

Transcrierea actelor de stare civilă

Obținerea cetățeniei române implică o serie de etape care trebuie parcurse într-o anumita ordine. Una dintre acestea este transcrierea actelor de stare civilă. Această procedură are loc în baza de date de stare civilă a statului român din orice oraș.

Se supun procedurii de transcriere următoarele documente:

  • Certificatul de naștere;

  • Certificatul de căsătorie.

Protocoalele furnizate trebuie traduse în limba română cu transcrierea a tuturor denumirilor prezentate. Abia după această etapă veți putea obține pașaportul românesc.

Pentru a vă reînnoi certificatul de naștere, veți avea nevoie de:

Pentru a reînregistra un certificat de căsătorie, veți avea nevoie de:

  • declarația de casătorie;

  • certificatul care confirmă apartenența la cetățenia română;

  • certificatul de naștere a viitorilor soți;

  • actele de identitate a viitorilor soți;

  • actul de identitate străin al soțului / soției;

  • procura judiciara.

Certificat de căsătorie Romania

Alegeți Cetatenie.md, iar în scurt timp veți primi cât o consultație juridică, atât și setul complet de documente de cetățean român.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_ico viber_ico whats_icon mail