Logo support@cetatenie.md

Viza în Moldova

O viză – este un punct special într-un pașaport, care implică intrarea legala pe teritoriul unei anumite țări, precum și ieșirea sau pur și simplu o călătorie. Este destul de simplu să obțineți această ștampilă dacă apelați la Cetatenie.md pentru ajutor. Compania noastră oferă servicii juridice și fiabile pentru obținerea unui permis de intrare în Moldova. Înregistrarea unui astfel de document nu va dura mai mult de zece zile.

Pentru a intra in Republica Moldova, trebuie să decideți asupra tipului de viză. Pentru a înțelege de care tip aveți nevoie, trebuie să impărtășiți scopul vizitei dvs.

Astfel, o viză în Moldova poate fi:

  • tranzit, pentru a călători în alte țări prin RM;

  • aeroport, caz în care cetățeanul străin are posibilitatea să treacă doar prin zonă de tranzit a aeroportului RM;

  • pe termen lung, adică până la 12 luni;

 

Vizele de scurtă ședere pot fi de mai multe tipuri, și anume: de serviciu, de vizitator, de turism, de afaceri, de transport, precum și pentru participarea la competiții sportive și pentru participarea la evenimente culturale, de voluntariat și științifice.

Conform legislației moldovenești, cetățenii din mai multe țări trebuie să obțină vize, si pentru intrarea și ieșirea din țară, și pentru simplă traversare statului. Dacă planificați să rămâneți în Republica Moldova pentru o perioadă lungă și aveți motive pentru asta, vă recomandăm să obțineți pașaport moldovenesc.

Trebuie remarcat faptul că tipul pe termen lung în Moldova este necesar pentru acele persoane, care doresc:

  • studii;

  • lucru;

  • a obține un permis de ședere cu scopul reîntregirii familiei;

  • să ofere asistență oricărei activități;

  • să urmeze un curs de tratament.

Cetatenie.md este un centru calificat, specializat pe lucrul cu documentele, vă va ajuta să obțineți o viză în Republica Moldova în cel mai scurt timp posibil, va oferi consiliere cu privire la toate aspectele care vă preocupă și vă va oferi un cost accesibil. De asemenea, suntem specializați în obținerea cetățeniei române.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_icoviber_icowhats_iconmail