Logo support@cetatenie.md

Certificat de cazier judiciar din Moldova

Un certificat de cazier judiciar – este un document important care confirmă faptul, daca o persoana a fost condamnată penal sau dacă au fost întreprinse măsuri penale în legatură cu aceasta. Acest document este necesar la procesarea a mai multor documente: deplasare, viză, permis de ședere, căsătorie, angajare la muncă în străinatate si multe altele.

În cazul dvs., aveți nevoie de un astfel de certificat pentru a colecta un pachet complet de documente pentru cetățenia română. Cetatenie.md este bucuros să vă ajute și să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie. Astfel, pentru a obține un certificat de cazier judiciar, veți avea nevoie de:

  • Act de identitate (buletin);

  • Procura notariala pentru avocatul companiei Cetatenie.md;

 În plus, față de punctele enumerate, ar trebui să acordați atenție faptului că:

  • Un act de cazier judiciar în Moldova poate fi întocmit atât în ​​limba de stat, cât și în limba rusă.

  • Certificatul este valabil doar trei luni.

Dacă aveți în continuare întrebări, puteți contacta cu ușurința consultanții profesioniști ai companiei noastre. Doar în câteva minute, veți primi răspuns la toate întrebările dvs., precum și veți împărtăși câteva sfaturi. Cetatenia.md este o companie care are grijă de fiecare dintre clienții sai. Cu noi veți obține rezultatul dorit, operativ la maxim, precum și prețuri mici și o abordare specială.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_icoviber_icowhats_iconmail