Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Certificat de cazier judiciar din Moldova

Un certificat de cazier judiciar – este un document important care confirmă faptul, daca o persoana a fost condamnată penal sau dacă au fost întreprinse măsuri penale în legatură cu aceasta. Acest document este necesar la procesarea a mai multor documente: deplasare, viză, permis de ședere, căsătorie, angajare la muncă în străinatate si multe altele.

În cazul dvs., aveți nevoie de un astfel de certificat pentru a colecta un pachet complet de documente pentru cetățenia română. Cetatenie.md este bucuros să vă ajute și să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie. Astfel, pentru a obține un certificat de cazier judiciar, veți avea nevoie de:

  • Act de identitate (buletin);

  • Procura notariala pentru avocatul companiei Cetatenie.md;

 În plus, față de punctele enumerate, ar trebui să acordați atenție faptului că:

  • Un act de cazier judiciar în Moldova poate fi întocmit atât în ​​limba de stat, cât și în limba rusă.

  • Certificatul este valabil doar trei luni.

Dacă aveți în continuare întrebări, puteți contacta cu ușurința consultanții profesioniști ai companiei noastre. Doar în câteva minute, veți primi răspuns la toate întrebările dvs., precum și veți împărtăși câteva sfaturi. Cetatenia.md este o companie care are grijă de fiecare dintre clienții sai. Cu noi veți obține rezultatul dorit, operativ la maxim, precum și prețuri mici și o abordare specială.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail