Logo support@cetatenie.md

Obținerea copiei certificatului de căsătorie sau de naștere

Cetatenie.md oferă o gamă largă de servicii care vă vor ajuta să obțineți cetățenia română și alte documente în cel mai scurt timp posibil. Unul dintre aceste servicii este înregistrarea replicilor actelor de naștere sau căsătorie în biroul municipal al capitalei României sau în alte orașe.

Trebuie remarcat faptul că înregistrarea copiilor protocoalelor se realizează exclusiv în România. Astfel de legi au o forță juridică reală, comparabilă cu actele originale din statul de origine. Sunt înregistrate fără o „durată de valabilitate” specifică. Principalele argumente pentru realizarea copiilor sunt furtul, pierderea sau deteriorarea.

Pentru a comanda o replică a unui document de naștere sau căsătorie, este necesară o fotocopie a următoarelor lucrări:

• acte necesare pentru a primi replica;

• certificat de apartenență la cetățenia română;

• pașaport intern al statului de origine;

buletinul României;

• procura pentru un avocat al companiei Cetatenie.md.

Compania noastra oferă asistență exclusiv profesională la prețuri accesibile. Cu noi veți afla ce înseamna cu adevărat rapid, legal și în siguranță. Aveți încredere în experții din domeniu și evitați o serie considerabilă de probleme.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

phone_icoviber_icowhats_iconmail