Logo
cetatenie.md
cetatenie.md

Transport

Compania oferă o gamă completă de servicii, astfel încât oricine, care ar dori să primească cetățenia moldovenească și românească să poată primi orice serviciu de la noi și să evite o serie întreagă de probleme. De aceea oferim și servicii de transport. Angajăm cei mai buni specialiști care, în cel mai scurt timp posibil, întocmeasc pachetul necesar de documente și însoțesc absolut în fiecare etapă, atât obținerea la cetățeniei, cât și a restaurării.

Încercăm să fim întotdeauna aproape de clienții noștri în orice etapă. La noi vă veți simți confortabil, atât la ​​înregistrarea, cât și depunerea documentelor. La noi veți simți atenția chiar și de la distanță, deoarece oferim transport de pasageri de primă clasă pentru acei cetățeni care au solicitat cetățenia. Vă vom duce la destinația finală, atât în ​​București, cât și în Iași și Vaslui.

Transportul se efectuează într-un condiții confortabile. Locurile pentru pasageri sunt confortabile, scaunele sunt tapitate, cu mult spațiu. Șoferii noștri sunt profesioniști, de aceea veți fi în siguranță pe parcursul tot călătoriei. Pe drum, facem opriri pentru odihnă.

Revenind la noi, veți simți nu numai coerența muncii, ci și economii semnificative în finanțe, așa că apreciem fiecare client, timpul său și banii săi. În plus, angajăm șoferi profesioniști care utilizează cele mai moderne vehicule, oferind pasagerilor siguranță.

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail