Logo support@cetatenie.md

Transport

Compania oferă o gamă completă de servicii, astfel încât oricine, care ar dori să primească cetățenia moldovenească și românească să poată primi orice serviciu de la noi și să evite o serie întreagă de probleme. De aceea oferim și servicii de transport. Angajăm cei mai buni specialiști care, în cel mai scurt timp posibil, întocmeasc pachetul necesar de documente și însoțesc absolut în fiecare etapă, atât obținerea la cetățeniei, cât și a restaurării.

Încercăm să fim întotdeauna aproape de clienții noștri în orice etapă. La noi vă veți simți confortabil, atât la ​​înregistrarea, cât și depunerea documentelor. La noi veți simți atenția chiar și de la distanță, deoarece oferim transport de pasageri de primă clasă pentru acei cetățeni care au solicitat cetățenia. Vă vom duce la destinația finală, atât în ​​București, cât și în Iași și Vaslui.

Transportul se efectuează într-un condiții confortabile. Locurile pentru pasageri sunt confortabile, scaunele sunt tapitate, cu mult spațiu. Șoferii noștri sunt profesioniști, de aceea veți fi în siguranță pe parcursul tot călătoriei. Pe drum, facem opriri pentru odihnă.

Revenind la noi, veți simți nu numai coerența muncii, ci și economii semnificative în finanțe, așa că apreciem fiecare client, timpul său și banii săi. În plus, angajăm șoferi profesioniști care utilizează cele mai moderne vehicule, oferind pasagerilor siguranță.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române sau moldovenești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României și Moldovei .

Recenziile clienților

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

phone_icoviber_icowhats_iconmail