Logo

Transport

Compania oferă o gamă completă de servicii, astfel încât oricine, care ar dori să primească cetățenia moldovenească, rusească și românească să poată primi orice serviciu de la noi și să evite o serie întreagă de probleme. De aceea oferim și servicii de transport. Angajăm cei mai buni specialiști care, în cel mai scurt timp posibil, întocmeasc pachetul necesar de documente și însoțesc absolut în fiecare etapă, atât obținerea la cetățeniei, cât și a restaurării.

Încercăm să fim întotdeauna aproape de clienții noștri în orice etapă. La noi vă veți simți confortabil, atât la ​​înregistrarea, cât și depunerea documentelor. La noi veți simți atenția chiar și de la distanță, deoarece oferim transport de pasageri de primă clasă pentru acei cetățeni care au solicitat cetățenia. Vă vom duce la destinația finală, atât în ​​București, cât și în Iași și Vaslui.

Revenind la noi, veți simți nu numai coerența muncii, ci și economii semnificative în finanțe, așa că apreciem fiecare client, timpul său și banii săi. În plus, angajăm șoferi profesioniști care utilizează cele mai moderne vehicule, oferind pasagerilor siguranță.

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”