Logo

Politica de confidențialitate

Politica de prelucrare a datelor - este un document al unei companii care permite prelucrarea, primirea datelor personale ale vizitatorilor și clienților site-ului. Dar, în ciuda permisiunii pentru prelucrarea datelor, legea obligă publicarea documentului, astfel încât orice vizitator să se poată familiariza cu această politică.

Politica de confidențialitate influențează:

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea activității companiei pe întreg teritoriul Moldovei;

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea activității companiei în toată România;

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea activității companiei în toată Federația Rusă;

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal de către anumiți experți ai firmei care se află în Moldova.

Întrucât se desfășoară primele negocieri cu operatorii companiei noastre, dorim să prezentăm o listă de date cu caracter personal pe care operatorii noștri le pot prelucra:

 1. Numele, prenumele și patronimicul;

 2. Adresa poștală (e-mail);

 3. Numere de telefon mobil și de acasă;

 4. Ziua, anul și locul nașterii Dvs.;

 5. Fotografii;

 6. De asemenea, este posibil să fi observat că atunci când vizitați site-ul, apare o fereastră cookie. Dând clic pe butonul „Accept termenii”, site-ul colectează și procesează date despre oaspeții site-ului. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul serviciilor Google Analytics și a altor servicii.

De ce procesăm datele cu caracter personal?

 • În primul rând, informează vizitatorul site-ului prin scrisori către poștă, diverse concluzii și acorduri. Aceasta include, de asemenea, furnizarea accesului la materiale, servicii ce sunt pe site;

 • În al doilea rând, procesăm datele astfel încât operatorul să poată notifica cu ușurință utilizatorii despre noile produse și servicii. Trebuie remarcat faptul că utilizatorul site-ului are întotdeauna dreptul de a refuza noi informații. Pentru a face acest lucru, el poate scrie pe e-mail-ul site-ului și să spună despre asta.

 • În al treilea rând, datele personale ajută la colectarea informațiilor despre utilizatorii de pe site și la monitorizarea calității site-ului și a conținutului acestuia.

Compania noastră încearcă să facă tot posibilul, astfel încât clienții să aibă încredere în noi de la interior și din exterior. Dacă aveți întrebări, puteți contacta cu ușurință experții noștri și găsi răspunsul la orice întrebare. Și pentru a afla mai multe informații cu privire la protecția datelor cu caracter personal, puteți contacta și operatorii noștri și puteți afla mai multe informații. Suntem bucuroși să ajutăm, să salvăm și sfătuim, pentru că aceasta este treaba noastră. De aceea, dacă mai aveți întrebări, nu trebuie să le lăsați nesupravegheate. Vom veni mereu în ajutor, aveți încredere în noi!

        

phone_ico viber_ico viber_ico whats_icon mail