Logo cetatenie.md@gmail.com

Programul regional de relocare

Pe această pagină puteți obține informații despre lista regiunilor rusești care participă la programul de relocare.

Districtul Orientului Îndepartat si regiunile sale: Magadan, Transbaikal, Amur, Sahalin, Primorskaya, Yakutsk, Kamchatka, evreiesc, Buriat, Khabarovsk.

Districtul central: Kaluga, Kursk, Kostroma, Orel, Lipetsk, Ivanovskaya, Vladimirskaya, Bryansk, Ryazanskaya, Smolenskaya, Tambovskaya, Tula, Tverskaya, Yaroslavskaya.

Districtul de Nord-Vest: Arhanghelsk, Murmansk, Kaliningrad, Vologda, Leningrad, Nenets, Pskov, Karelia si Komi, Novgorod.

Districtul Volga: Kirov, Penza, Perm, Orenburg, Nijni Novgorod, Tatarstan, Mari El, Mordovia, Bashkortostan, Samara, Saratov, Udmurt, Ulyanovsk.

Districtul de Sud: Astrakhan, Volgograd, Krasnodar, Rostov, Kalmykia.

Districtul caucazian de nord: Dagestan, Cecenia, Ingushetia, teritoriul Stavropol.

Districtul Urali: Kurgan, Sverdlovsk Tyumen, Khanty-Mansi, Chelyabinsk, Yamalo-German.

Districtul Siberian: Altai, Irkutsk, Kemerovo, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Omsk, Khakassia.

Pentru mai multe detalii apelați la specialiștii noștri. Primiți o consultație amplă de la Cetatenie.md referitor la procesul de relocare sau alte servicii în legătură cu obținerea cetățeniei. 

Obține consultație chiar acum

Aveți nevoie de ajutor profesional de la avocați cu privire la întocmirea documentelor și obținerea cetățeniei române, moldovenești sau rusești? Nu știți ce documente sunt necesare pentru un permis de ședere în Republica Moldova sau Federația Rusă?

Contactați specialiștii noștri din echipa Cetatenie.md chiar acum și obțineți o consultație calificată gratuită. Suntem bucuroși să ajutăm pe toți cei care doresc să obțină cetățenia și pașaportul României, Moldovei și Rusiei.

Recenziile clienților

Client photo
Ceban Anastasia

“Am devenit cetățeancă a României în decurs de 11 luni. Mulți cunoscuți, care au decis să treacă tot drumul de obținere a pașaportului român de sine stătător încă nu l-au obținut. Mulțumesc Cetatenie.md. Voi recomanda)) Colaborarea este într-adevăr avantajoasă și comodă!!!”

Client photo
Vladimir Samoilov

“Nu am crezut că obținerea pașaportului moldovenesc poate fi atât de simplă și rapidă. Mulțumesc echipei Cetatenie.md pentru munca efectuată și ajutorul calificat la colectarea documentelor, depunerea și obținerea cetățeniei Moldovei.”